Besök oss

Du behöver inte åka långt för att vinna mycket. När du besöker någon av våra travbanor får du alla ingredienser för en lyckad helkväll.  På Dalatravet erbjuder vi både sport, spel och spänning i kombination med god mat och dryck.

Två banor – året runt

På vintern kan du njuta av god mat och ett glas rött i goda vänners lag på Rommes restaurang. Under sommaren kanske du slappar i solen på Rättvikstravet där röda stugor och grillar kantar travbanan. För ska du gå på trav så spelar det ingen roll vilken årstid du vill gå ut och roa dig, vi erbjuder bra evenemang året runt.

Små eller stora sällskap – det spelar ingen roll

Är ni ett stort sällskap som firar en jubilar eller ett företag som ska bjuda kunder eller anställda? På Dalatravet vet vi hur man får stora grupper att trivas.

Men travet passar alla. Ta med kompisgänget, syjuntan och jaktlaget och gå på trav.

Du kan boka bord direkt på restaurangen eller välja något av våra färdiga paket.

Så ser en helkväll ut på travet

När du bokar något av våra paket så skickar vi hem biljetter och travprogram, då hinner du välja ut kvällens spelobjekt i lugn och ro. En vanlig travkväll börjar ungefär 18.30 och vi rekommenderar att ni är på plats en halvtimma innan tävlingarna om ni vill hinna se första loppet i lugn och ro. Det brukar vara ungefär tio lopp varje kväll och tävlingsdagen är slut ca 21.30-22.00.

Äta på travet

Travrestaurangen på Romme rymmer 500 platser, vid vissa större tävlingsdagar så gäller det att boka i tid. De flesta sällskap förbeställer maten genom att boka något av våra paket, på så vi minskar ni väntan. För dig som följer travet från åskådarläktaren finns det möjlighet att köpa korv och hamburgare I totohallen och Charlies Bar. Vid större evenemang så öppnar vi fler utskänkningsställen. Självklart har vi fullständiga rättigheter.

Spela på loppen

Under kvällen kan du spela på hästarna som tävlar i loppen och vinna pengar. Antingen spelar du på vem som ska vinna eller placera sig på prispallen i varje lopp för sig. Men det finns även spelformer där du ska tippa vinnaren av flera lopp. Det är svårt, men då kan man även vinna riktigt mycket pengar. Du kan läsa mer om vilka spelformer som finns när du kommer till banan.

Travsporten, svårt men lätt

Travsporten är komplex och det tar många år att lära sig alla dimensioner. Men grundprincipen är enkel. Hästar och kuskar tävlar om att vara först i mål och du som tippar ska spela på rätt häst. Vill du vinna pengar så krävs både tur och skicklighet, därför kan alla vinna på trav. En bra början för dig som vill hitta vinnarna är att läsa tipsen på vår hemsida eller i travprogrammet. Ännu mer information hittar du i lokalpressen eller facktidningar som Trav och Galoppronden eller V75 Guiden.