Äga häst

Prova på en av de allra roligaste bitarna inom travsporten, att bli hästägare. Det behöver varken vara svårt eller dyrt.

Gemenskap

Som hästägare får du dela spänningen och med gamla, eller varför inte nya bekantskaper? Precis som du drömmer de om vägen till vinnarcirkeln och glädjen efter den stora segern.

Sport

Som hästägare får du följa med in bakom kulisserna och känna pulsen på stallbacken. Följa din häst i träning och lopp. Besöka honom i hagen och klappa honom i boxen efter loppet. Om du gillar att se trav på TV så lovar vi att du får en helt annan känsla när du ser femhundra kilo ångande muskler pusta ut efter loppet. Han har kämpat för dig och bara så du vet, han gillar när han får morötter som tack.

Spänning

Att äga häst är egentligen spännande hela tiden. Innan loppen planerar du och dina vänner tillsammans med er tränare inför nästa start. Ni får information om träningsrundor och snackar ihop er om chanserna. På tävlingskvällen kanske ni träffas över ett glas vin på travrestaurangen, och vem vet. Går det riktigt bra så ses vi i Vinnarcirkeln efter loppet och skålar i Champagne.