Premiär för Drag på Romme

Den 22:a februari kör Dalatravet igång sin nya Livesatsning i travrestaurangen, Drag på Romme. Med initierade tips från scenen och direktrapporter från stallbacken så hoppas Dalatravet kunna höja upplevelsen för publiken som gästar travrestaurangen.

–        Drag på Romme ska ge publiken i travrestaurangen en ökad närvarokänsla och en bättre spelupplevelse, säger Kaj Närhinen, sportchef på Dalatravet.

Lättsmält koncept

Initialt så är fokuset att Livetipstern ska presentera kvällens spikbud och intressanta speldrag medan stallbacksreportern levererar intervjuer och inslag bakom kulisserna. Även banans värmningsexpert kommer att gästa restaurangen och berätta om de senaste intrycken.

–        Målsättningen är att Drag på Romme ska tillföra något både för en ny publik, men även locka tillbaka rutinerade travbesökare som valt TV-soffan före banbesöket. Därför måste den information och de inslag som presenteras vara både lättsmälta och matnyttiga. Det är viktigt att poängtera att vi inte ska snacka sönder kvällen för gästerna, säger Kaj Närhinen.

Siktar på återkommande arrangemang

Drag på Romme kommer att arrangeras i samband med trav och V64 den 22:a februari (Fagerstadagen) samt den 29:e mars (Sala Hebydagen) på Romme.

–        Efter dessa två större tävlingsdagar på Romme så kommer vi att utvärdera konceptet och förhoppningsvis så kommer detta bli ett dragplåster som publiken uppskattar. Vår ambition är att arrangera Drag på Romme i samband med större trav då vi kör V64, säger Kaj Närhinen.

Så här ser Dalatravets ordinarie uppställning ut i samband med Drag på Romme

Mattias Spante tipsar Live från scenen
Rickard Brasar stallbacksreporter
Lars Lindh, värmningsexpert
Patric Skoglund, referent och segerintervjuer