Kusk-VM på Rättvik 29 maj

Siljans Travsällskap firar 100 år onsdag 29 maj.

Vi firar med en travdag med riksspel och ATG erbjuder V86-spel, för övrigt första gången vi kör en V86-omgång i Rättvik. Vi slår ihop detta med en deltävling i kusk-VM, som går i Sverige i år, där 12 av de bästa kuskarna i världen deltar. Fem lopp kommer att köras i Rättvik och det kommer även att tävlas på Solvalla, Lindesberg, Eskilstuna under en veckas tid innan det hela avslutas i Gävle 31 maj. Sverige kommer att representeras av Ulf Ohlsson och bland de övriga finns namn som Franck Nivard från Frankrike och Yannick Gingras från USA.

Mängder av publikaktiviteter

Vi kommer att ha ett jubileumstält, dit vi bjuder in profiler från banans historia. Man kommer kunna träffa de största profilerna vi har i Rättvik, som Jim Frick och Olle Goop under kvällen. För publiken blir det bland annat en jubileumstårta från Rättviksbagaren, publikauktion på en friggebod från AB Karl Hedin, godisregn i samarbete med Gott-Mix och samt hoppborg, ponnyridning och ansiktsmålning för barnen. Så vi hoppas att det kommer vara bra stämning och att det ska komma många besökare till banan.

 

Referent under kvällen blir Bosse Rydgren, speaker Patrik Nilsson och konferencier blir Patric Skoglund så vi bjuder på det bästa som finns att tillgå i högtalarna.
Första start för tävlingarna blir kl 18.30.

 

Ladda ner travprogrammet

 

Ladda ner travprogrammet till kvällens tävlingar