Halloweentravet på Romme den 3 november

Lördag den 3 november är det dags för Halloweentravet med V75 på Romme. I samarbete med vår huvudsponsor Borlänge Kommun så har vi gjort vårt yttersta för att skapa ett koncept som tilltalar Halloweenälskare i alla åldrar. Halloween kombinerat med högklassig travsport hoppas ska locka många nya travbesökare och vi utlovar en dag lite utöver det vanliga!

  • Entréerna öppnar 12.45
  • Första start 14.45
  • V75 börjar 16.20
  • Tävlingarna slutar ca 19.10

Horror Walk 13+

Dalatravets Horror Walk är en påkostad skräckbana med levande statister och häftiga ljud och ljuseffekter. Banan riktar sig till en äldre publik och många kommer att uppleva den som otäck. Därför har vi valt att ha en rekommenderad ålder på 13+ i målsmans sällskap. Horror Walk är gratis för dig om du betalat entré till travet.

Spökjakt för de yngre

De yngsta barnen har ett uppdrag på Halloweentravet. Småspökena har kommit lös i lokalen och det gäller att räkna in hur många småspöken som smitit. För inte kan vi ha Halloweenspöken svävande i totohallen när helgen är över? Och vem vet, kanske väntar en liten överraskning på alla spökjägare som löser sin uppgift.

Interaktivt spöktåg

De små som vill vara med om något spännande testar vårt interaktiva spöktåg. I den här filmvisningen som rullar under hela tävlingsdagen får barnen följa med på ett spöktåg genom en hemsökt herrgård. Filmen innehåller många läskiga inslag men vi tror att den passar barn i 7-12 årsåldern med målsmans sällskap.

Maskeradtävling

Halloween är starkt förknippat med att klä ut sig. Självklart så vill vi på Dalatravet uppmärksamma alla besökare som kommer utklädda. Därför arrangerar vi en tävling med fina priser för både vuxna och barn som kommer utklädda.

VR-för Barn & Äldre

En populär publikattraktion är den Playstation VR hjälm som vi brukar ställa upp i samband med V75 och andra stora travtävlingar. På Halloweentravet så har vi två VR-hjälmar. En med upplevelser för barn och yngre och i den andra VR-hjälmen så får ungdomar och vuxna testa hur det känns att bli skrämd på riktigt i Virtual Reality.

Trick Or Treat

Midsommar har sin sill och julen sin gröt. Men Halloween är barnens favorit, för då får man godis…eller bus. De barn som besöker Gottetrollet kan få både godis…eller bus.

Ansiktsmålning/Halloweensminkning

För de barn som inte har mask så erbjuder vi ansiktsmålning med Halloweentema. Majken Nymo som är expert på SFX-sminkning kommer att utföra Halloweensminkningar som gör dig till festens medelpunkt på kvällens Halloweenparty. Vi kommer att lotta ut två sminkningar på vår Facebooksida Facebook.com/Dalatravet/

Pumpakarvning

Vad vore Halloween utan pumpor? Lina Hård af Segerstad som är ansvarig för att karva kreativa pumpor kommer att finnas på plats under tävlingsdagen och hennes pumpakreationer är något utöver det vanliga.

Övernaturliga väsen

Ryktet säger att Rommetravet kommer få besök från livs levande (och döda) figurer från både sagornas och skräckfilmens värld. Kanske får du chansen att posera tillsammans med dem för en selfie. Om du inte blir uppäten förstås.

Överraskningar

Vi har sparat några rysligt coola överraskningar till tävlingsdagen, men dem kan vi ju inte berätta om här. Besök Halloweentravet på Romme den 3:e november för en läskigt kul travdag och stilla din nyfikenhet.

Entré: 100 kr

Fri entré i målsmans sällskap för dig som är under 18 år.

HOTELLERBJUDANDE!

Specialpris på Best Western Gustaf Wasa: Enkelrum 675 kr, dubbelrum 875 kr Uppge koden ”Rommetrav” 0243-21 74 00