Boka vårens Tjejkväll på Romme

Lördag 27 april är det dags för Tjejkväll på Dalatravet Romme. I år har vi tillsammans med våra sponsorer skapat ett riktigt prisvärt och innehållsrikt paket.
MAX 250 PLATSER – BOKA I TID.

Allt detta ingår i tjejkvällspaketet

För bara 299 kronor får du detta välfyllda tjejkvällspaket. Travprogram samt entré, kvällsbuffé, kaffe, enklare dessert, fördrink, 1 glas vin/cider/alkoholfritt till maten. Goodie Bags med produkter från bland annat LYKO samt Coca Cola, underhållning samt utlottningar av fina priser.

• V65 – Nio spännande travlopp
• Konferencier – Spelexpert Patrik Fernlund
• Modevisning – Vårens kläder & smycken
• Minimässa – utställning och försäljning i restaurangen
• Tävlingar och utlottningar

Boka bord till tjejkvällen

Bokar bord till tjejkvällen gör du på 070-330 08 26. 

Kvällens hålltider:

Travrestaurangen öppnar 17.30 och du och ditt sällskap får en fördrink samt en goodie bag. Samtidigt finns det tid att mingla vid utställningen. Ni kommer att få ett bord som ni har under hela kvällen och buffén står uppdukad där ni kan ta för er av alla läckerheter. Klockan 18.00 så sätter uppsnacket igång på scenen och kvällens konferencier Patrik Fernlund kommer att varva speltips med utlottningar och aktiviteter signerade kvällens sponsorer. Självklart ska vi spela på V65 och det inledande fokuset ligger på kvällens huvudspelform. Därefter blir det modevisning av vårens kläder och smycken.

17.30 portarna öppnar
18.00 underhållning från scenen
V65 första start 19.40, ca 21.30, travet slutar.

Tjejkvällens sponsorer:

Det är tack vare våra sponsorer som vi kan erbjuda en fantastisk tjejkväll med både underhållning, varuprover och aktiviteter.