Allt inför Midnattstravet 26 juli

Fredag den 26 juli så är det dags för Midnattstravet på Romme. Artister som tilltalar hela familjen har blivit en succé. Sigrid Bernson (18.00) och Robin Bengtsson (18.45) underhåller innan travet drar igång. Efter deras uppträdanden så blir det signering. Travet startar 19.00 och vi testar ett lite annorlunda upplägg i år med tio travlopp. Marmeladorkestern bjuder på en vuxnare underhållning med After Trot och gamla godingar som alla känner igen efter tävlingarna (ca 22.15).
Vi hoppas att detta omkast ska innebära en lättsmält helkväll med en härlig avslutning på sommarnatten för alla festsugna.

Entréerna öppnar 16.00, första start 19.00.

Under Midnattstravet så kommer vi att köra 10 spännande travlopp. Propositionerna är av det lite mer publikfriande slaget med både en supersprint och Midnattsstayern.

Artister i toppklass

Vi bjuder på häftiga travlopp och artister i toppklass. Efter uppträdandena så kan du träffa dina idoler Sigrid Bernson och Robin Bengtsson för signering bredvid scenen.

  • Sigrid Bernson 18.00
  • Robin Bengtsson 18.45
  • Marmeladorkestern ca 22.15

Entré 150 kr

Alla barn upp till 13 år fri entré. (Vi tar inte kort i entréerna). Däremot kan du Swisha entrékostnaden till 123 690 85 45.
Entréerna öppnar 16.00 (första start 19.00) Entré 150 kr (barn upp till 13 år – fri entré i målsmans sällskap)
10 spännande travlopp
Romme arrangerar V64 tävlingar på Midnattstravet.

Aktiviteter för barn

Gratis Lekland (Hoppborg, Slide, Hinderbana)
Tivoli
Handelsbankens Godisregn
Ponnyridning
Ansiktsmålning
Testa Playstation VR
Travsimulatorn Monté Pyton

Äta & dricka på Midnattstravet

Travrestaurangen För dig som vill boka bord och äta Sommarbuffé för 250 kronor på travrestaurangen så kan du boka bord på 070-330 08 26.
Vi kommer att ha minst två barer med fullständiga rättigheter öppna på publikplats:

Charlies Bar
I totohallen med perfekt utsikt över upploppet serverar vi Dagens Husman. Här finns en utomhusveranda precis vid upploppet.

Sommarpaviljongen
I första kurvan ligger vår nyrenoverade sommarpaviljong med över 200 sittplatser utomhus.

Grillar
Dessutom kan du köpa korv och hamburgare i någon av våra grillar runt banan.

Bussar från Borlänge

Det kommer att gå bussar till Midnattstravet från Borlänge Resecentrum via Stationsgatan-Åselby-Bro. (Enkel resa 50 kronor)
Gate annonseras på resecentrum.

Till travet: 16.00, 16.45, 17.30
Åter från travbanan: 21.45, 22.30, 23.15 (eller tio minuter efter sista loppet).
Det är önskvärt att du betalar med Swish: 1236908545

Boka Hotell

Kanonerbjudande till Midnattstravet, på Best Western Gustaf Wasa, ditt travhotell i Borlänge. Enkelrum, 675 kronor/natt eller Dubbelrum, 875 kronor/natt. Bokningskod “rommetrav”. Boka på 0243-21 74 00 eller info@gustafwasa.se

Camping

Vi erbjuder en gratis enklare camping utanför travbanan där husvagnar och husbilar är välkomna att tälta. Där finns tillgång till rinnande vatten och i anslutning till tävlingarna så kommer vi att ställa upp baja major. Observera att det finns inga elplatser. Begränsat utrymme, först till kvarn!

Frikort

På Midnattstravet gäller endast utskickade fribiljetter, ATG:s gästkort med legitimation (övriga ATG-kort gäller ej) samt Sponsorernas VIP-kort som entré till publik- och nöjessidan. Stallkort gäller som entré till stallbacken. Vill du däremot gå in på publiksidan och nöjesområdet så finns en extra entréspärr där du kan lösa biljett. Då vi numer har begränsat antal totomaskiner så uppmanar vi dig som enbart vill befinna dig på stallbacken men ändå kunna spela att ladda ner ATG:s mobil-app eller spela via atg.se